WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

vrijdag 24 juni 2011

Zoete sleutelhangers

Zoals eerder al beloofd, zal ik nu de foto plaatsen van de ijs-cadeaubonnen die ik heb gemaakt. De gehaakte ijsjes had ik al laten zien en daarbij heb ik een zakje met kijkventster gemaakt, waarin de gever geld kan doen voor een ijsje. Leuk voor iemand die geslaagd is, bijvoorbeeld.


Hierboven een foto van andere zoete dingen die ik onlangs gehaakt heb. Deze komen uit een boekje 'Zoetigheid haken', maar al hakende kwam ik een heleboel fouten en foutjes tegen in de patroontjes. Jammer. Gelukkig heb ik er wel weer een oplossing voor gevonden en een beetje van mijzelf aan toegevoegd.
Het spekkie staat overigens niet in het boekje, maar die heb ik zelf verzonnen. Natuurlijk maak ik er daar nog meer van, zodat zoonlief straks wat te swoppen heeft op de Wereld Jamboree.
Als je het patroon van het spekkie wil hebben, moet je me even mailen.
Prettig weekend!

zondag 19 juni 2011

Geslaagde vrienden

Een heleboel examenkandidaten hebben deze week gehoord dat ze geslaagd zijn. Zo ook Wout en Daniëlle, twee vrienden van mijn dochter. Speciaal voor hen heeft mijn dochter deze kaarten getekend. Een heel persoonlijke felicitatie dus.


donderdag 16 juni 2011

Nog meer zoetigheid

Uit het blad 'Kadoosjes' van Paper and Pictures komt het haakpatroontje van de ijsjes die hieronder staan. Lekker om even wat anders om handen te hebben!
Ik heb hier vast de smaken 'smurf', 'pistache', 'aardbeien' en 'bosvruchten'. Ik ben nog bezig met andere smaken.
De cadeauverpakking die ik erbij maak, zal ik later laten zien (die foto staat op het toestel van mijn moeder).

Binnenkort ga ik minitaartjes proberen te haken.

zondag 12 juni 2011

Lekker stel: om te snoepen, zo zoet!

Tijdens het Hemelvaartweekend hebben mijn kinderen hun contingentsweekend gehad in Ommen. Alle Nederlandse scouts die in de zomer naar de Wereld Jamboree in Zweden gaan hadden daar hun voorbereidingsweekend. Fantastisch!
Mijn dochter zit ingedeeld bij de Muntdroptroep en mijn zoon bij de Spekkies. Alle subgroepen hebben namen van Nederlandse snoepjes. Dus het zijn hele zoete kindertjes...

Lief hè?