WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

maandag 26 september 2011

Trouwdag!

Morgen (dat is het al bijna) vieren Ronald en ik onze 20ste trouwdag. Ter gelegenheid daarvan zijn we zondag al uit eten geweest en hebben we een hele mooie bos bloemen gekregen:





Omdat we allebei morgen een drukke dag hebben, zet ik het nu maar vast op mijn blog...
Dan kan ik ook mijn nieuwe uiltjes laten zien en de sneak peek naar morgenmiddag, als de eerste kerstworkshop van start gaat
!





Tot een volgende keer,


zondag 25 september 2011

Uil met ballen (?)

Goedemiddag op deze nazomerzondag!
Even tijd om weer een fotootje op mijn blog te zetten.
Gister was mijn schoonzus jarig, en omdat zij het uiltje voor mijn zusje had gezien en zij deze wel erg leuk vond, heb ik er voor haar ook maar eentje gemaakt.



Lotte is inmiddels ook in mijn haakboekje begonnen. Haar beertje is af en nu is ze gaan oefenen met rondhaken en heeft ze balletjes gehaakt. Samen met het uiltje, maakt dat dus 'uilenballen'!


Oh ja, als verrassing voor mijn bijna-twee-jarige nichtje ben ik een Woezel en Pip aan het haken... Sssst! Niets vertellen hoor!


vrijdag 16 september 2011

HOE HOE!

Het wordt een gezellige boel hier in huis met al die Ami's. Vandaag heb ik er weer eentje af gekregen. Dit uiltje:

Het patroontje is van Matawi's Crea's en ik heb hem gemaakt voor mijn zusje Willemijn, die momenteel in een 'uilenbui' is. Dat wil zeggen: ze spaart allerlei dingen met een uil er op.
Veel plezier ermee, Willemijn!

donderdag 15 september 2011

Wat gaan we dinsdag maken?

Zoals beloofd zet ik op mijn blog vast een sneak peek naar de workshop van aanstaande dinsdag. Iedereen was het er over eens dat we vast aan kerstkaarten moesten beginnen, dus bedacht ik deze:
Het zijn variaties op de tentkaarten die we vorig seizoen al eens maakten. Dit noem ik dan 'waslijn-kaarten'. Al het voorwerk hebben we gisteravond gedaan, dus ik hoop dat de dames er dinsdag wel een paar af zullen krijgen.
Tot de volgende keer,

woensdag 14 september 2011

Konijntje voor Lotte

Hier is dan het donkerroze konijntje wat ik voor Lotte heb gemaakt. Het beestje heeft net zulke oogjes als Lotte heeft, als ze lacht, en zoals ze ze altijd in haar sms-jes 'tekent'.
Op de achtergrond licht haar brei-/haaktas en haar hervonden haakwerkje. Als die ook af is, zal ik de foto weer publiceren
.

vrijdag 9 september 2011

Nieuwe knutsels

Gisteravond meldde mijn dochter tussen neus en lippen door dat ze ook wel een konijntje wil voor aan haar tas. Ze had net zelf haar haakwerkje teruggevonden, waar ze vier jaar geleden aan begonnen was. Een geel teddybeertje.
Vanmiddag hebben we samen even gekeken waar ze ook weer gebleven was en is ze vol goede moed verder gaan haken.
Ikzelf ben natuurlijk gelijk begonnen aan een nieuw konijntje, een felroze deze keer. Daar houdt Lotte zo van...

Twee vriendjes

Het aapje is af, en dat beestje is gelijk al in de appelboom geklommen! Z'n vriendje, de lila duif, zit daar ook in die boom.



Zo, dat ziet er gezellig uit!

donderdag 8 september 2011

Nieuw seizoen van start gegaan

Goedemiddag allemaal!
Van mijn jongste zusje hebben we de laptop gekregen (tnx!) en nadat manlief er wat aan gesleuteld heeft, doet het ding het prima. Zodoende kan ik nu ook een berichtje op mijn blog zetten, terwijl oppasneefje Friso lekker ligt te slapen. Friso zijn bedje staat namelijk in de kamer die ook mijn kantoortje is.
De eerste kaartenworkshop is dus geweest en degenen die er waren vonden de kaarten toch wel een beetje ingewikkeld. Nou ja, ze hebben ze in ieder geval thuis af moeten maken, want alleen al de plaatjes als piramide opplakken kostte heel veel tijd.
De volgende keer gaan we maar gelijk over op de kerstkaarten, want voor je het weet moeten ze al op de bus, haha! Zodra ik weet welke kaart we dan gaan maken, zal ik een sneak peek op dit blog zetten.
Tot de volgende keer!


zondag 4 september 2011

Start nieuw workshopseizoen

Aanstaande dinsdag starten we weer met de kaartenworkshops en woensdagavond met scrappen. We (mijn moeder en ik) hebben er heel veel zin in en barsten van de ideeën die we graag ten uitvoer willen brengen.
Het zal ook fijn zijn om iedereen weer te zien na de lange zomerstop. Er zal een boel te vertellen zijn!!!
Om alvast een idee te geven van wat we deze dinsdag gaan maken heb ik hier de foto van de voorbeeldkaarten.



Het zijn nog geen kerstkaarten, alhoewel ik wel kerstkleuren heb gebruikt. De volgende workshop zullen het wel kerstkaarten zijn.
Groetjes,