WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

vrijdag 10 mei 2013

Dit zat er in:

Goedenavond allemaal,

Tjongejonge, de teller van mijn volgers loopt nog steeds op: het zijn er nu al 40! Heel erg leuk! En welkom allemaal op mijn blog. Ik had echt niet kunnen denken dat mijn give away zoveel nieuwe volgers zou trekken.
Gister was het Hemelvaartsdag en gingen we met z'n viertjes weer eens een dagje naar Limmen, naar mijn moeder. Als of we daar anders nooit komen! Maar Lotte wilde graag een zaaibak maken voor tuinkruiden, die ze straks op het dakterras van haar appartement kan zetten. Ze gaat waarschijnlijk in juli op haarzelf wonen met 3 vriend(inn)en. En bij oma staat een grote schuur, waarin je naar hartelust kunt timmeren en zagen.

's Avonds kreeg ik een heeeeeeeeel lang en lief mailtje van 'Sneksniltje' de winnares van mijn give away. Wat leuk om te lezen! Van anderen kreeg ik ook al veel berichtjes en mail over de aardigheidjes die ik naar de andere mededingsters stuurde. Alles is dus goed aangekomen (alleen vanuit Amerika en Hongarije heb ik nog niets gehoord, maar die post is ook veel langer onderweg!).
Tijd om nu dan maar te laten zien wat er in het pakketje zat:


Een zelfgemaakte kaart, een boekje 'bloemen haken', drie zakjes bloemenzaad, schoolbordknijpertjes om bij de zaadjes te knijpen en een gehaakt fotolijstje.
En de aardigheidjes waren:


Rode schoolbordknijpertjes met een rood gehaakt bloemetje eraan.
Verder heb ik gister heel hard doorgehaakt aan een bruidspaartje, waarvoor ik woensdag een spoedbestelling kreeg. Kijk Leentje: zo zijn ze geworden!

Tot de volgende keer!


dinsdag 7 mei 2013

Onderweg...

Goedemiddag allemaal,

Na een druk en warm weekend, een werkzame maandag en de workshop van vanmiddag, kan ik nu met een gerust hart doorgeven dat alle enveloppen de deur uit zijn en in de brievenbus gedeponeerd.
De winnares van de give away heb ik het pakket als eerste gestuurd, evenals de aardigheidjes die naar het buitenland moesten. Die zijn namelijk wat langer onderweg.
Vanmiddag zijn de Nederlandse adressen op de vloppen geplakt en met postzegel en al in de gleuf gegaan. Ik hoop dat alles heel overkomt.

Het is jammer dat de winnares geen eigen blog heeft, maar zodra ik van haar weet dat het is aangekomen, zal ik op mijn blog een foto plaatsen van wat het pakket uiteindelijk inhield. Dan zal ik ook het patroontje proberen te plaatsen van wat er bij zat. Lekker geheimzinnig hè?

Ook mis ik nog twee adressen van mededingers: die van 'Creabea in spe' en 'Knoopjesz haken'. Als ze willen kunnen ze het nog sturen, zodat ze ook dat aardigheidje krijgen.

En is het al opgevallen dat de teller van volgers zo maar door gaat? Er zijn er nu al 31! Ik vind het echt heel erg leuk! Dankjulliewel hoor!
Ik zal al jullie blogs ook even gaan bekijken... Maar eerst vanavond naar de repetitie van het harmonieorkest en morgen nog een dagje oppassen op mijn neefjes.

Tot de volgende keer!

zaterdag 4 mei 2013

Uitslag give away!

Goedemorgen, dat is het nog net. Excuses, want ik heb even uitgeslapen vandaag. Dat maakt het voor jullie wel extra wachten, maar nu is hier dan eindelijk de uitslag!

Als gevolg op mijn give away van 1 maart, heb ik in totaal 16 reacties gehad. Super! Echt heel leuk om al jullie reacties te lezen en ook geweldig dat jullie allemaal volger zijn geworden. Ik hoop ook dat jullie dat blijven. Verrassend om te zien dat er veel gezellige zuiderbuurvrouwen bij zitten. En ook een volger die vanuit Amerika blogt. Tjonge, dat gaat me nog wat aan postzegels kosten, haha! Nee hoor, ik heb het er graag voor over.

De mededingers zijn dus:
1. Vera de Gries
2. Angélique
3. Mamadoggie
4. Inga
5. Elke Jansen
6. Crea bea in spe
7. Fotootje vandaag
8. Natascha Meuris
9. Knoopjes haken
10. Kreatita
11. Sneksniltje
12. Gewoon Elise
13. Jojo
14. Katrien Kets
15. Cream@
16. Marion

Even de generator opgezocht en de getallen 1 en 16 ingevoerd.

Rapapa, rapapa...
De uitslag is:

Nummer 11! Gefeliciteerd Sneksniltje (ik weet nu waar die naam vandaan komt, hihi)! Je hebt je adres al aan me doorgegeven, dus het pakket gaat naar België.

Voor de andere 15 heb ik dus ook een aardigheidje gemaakt. Die zullen ook verstuurd worden. Van 6 van de mededingers heb ik nog geen adres gekregen, dus stuur die nog even als je wilt. (info@liekhier.nl)

Nu ga ik nog even de stad in met mijn dochter! Fijn weekend allemaal!
Tot de volgende keer,

vrijdag 3 mei 2013

Sneak Peek...

Goedenavond!
Het wordt nu wel erg spannend hè? De give away begint steeds meer vorm te krijgen. Kijk maar:

Het wordt echt kleurig en fleurig. Degene die zich nog niet voor de give away heeft aangemeld, maar wel als nieuwe volger kan nog tot middernacht reageren.

Andere nieuwe volgers hebben zich ook al met hun adres op mijn mailadres gemeld. Ja, ik geef echt alle 16 mededingers een aardigheidje.

Waar ik de laatste tijd veel mee bezig ben geweest zijn geborduurde kaarten. We hebben namelijk voor de braderie in Limmen (26 juni) een kraam gehuurd en daar moeten we natuurlijk wel wat leuks kunnen laten zien. Wat vinden jullie hiervan?

Tot snel!


woensdag 1 mei 2013

Nieuw tijdperk is begonnen

Goedenavond allemaal!
Wat was het een mooie dag, gister! De hele dag heeft de tv aangestaan hier en ik heb alles gezien: de afstand van de troon, de inhuldiging, de Koning, Koningin, Prinsessen, de jurken en de vaartocht. Prachtig en ontroerend.
En nu zie ik tot mijn verrassing dat ik ineens al 30 volgers heb. Ik wilde net de give away gaan verloten, maar de laatste twee die zich als volger hebben gemeld, hebben zich niet voor de give away aangemeld. Daar wil ik ze de kans voor geven, tot vrijdag 3 mei.
Tot nu toe heb ik dus 15 deelnemers aan mijn give away: geweldig bedankt allemaal! Ik zou graag van jullie allemaal je adres willen ontvangen, want ik wil jullie allemaal iets toesturen. (info@liekhier.nl) De winnaar krijgt dan het grote pakket. Dus...
Laat van je horen!

Tot snel,