WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

woensdag 23 oktober 2013

Terug...

Goedemiddag allemaal, 

Sorry, sorry, sorry! Deze blogpauze heeft wel heel lang geduurd. Ook voor mij. Ik ben zo'n 8 weken uit de running geweest, wegens een bijna ondraaglijke pijn in mijn linkerschouder. Af en aan naar de huisarts, sterke pijnstillers geslikt waardoor ik alleen maar suffig op de bank kon hangen en naar de fysiotherapeut die ook niet echt kon vinden waar het aan lag. 
Twee weken geleden ben ik uiteindelijk op de foto geweest in het ziekenhuis en vorige week wist is daar de uitslag van: een verkalking bij de aanhechting van mijn supraspinatuspees. Tjonge! En dan ga je het even googlen natuurlijk. Gelijk werd mij een heleboel duidelijk: de pijn was herkenbaar! En ik las ook dat het niet door overbelasting komt. Gelukkig! Dus hoef ik niet radicaal te stoppen met mijn creatieve dingen. 
Maar nu is de pijn gelukkig minder. Het zit er nog wel, maar het overheerst niet meer mijn dag. Ik ben weer voorzichtig aan het haken geslagen en ook de workshops gaan weer lekker. Die workshops heb ik wel gewoon door laten gaan. Mijn mams heeft de meeste voorbeeldkaarten gemaakt en ik gaf dan aanwijzingen. Hier nog wat voorbeelden van workshopkaarten van de afgelopen weken: 



He, blij weer terug te zijn. 


 Tot de volgende keer!