WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

vrijdag 27 juni 2014

Een drukke, volle, zonnige en vrolijke dag!

Goedenavond allemaal!

En dan zijn we al weer twee dagen verder: na de braderie in Limmen. Maandags ervoor hadden mijn moeder, zusje, dochter en ik nog een gezellig naaidagje. We maakten leuke dingen van stof en tafelzeil, die we op de braderie konden verkopen. Zoals haaknaaldenetuis, telefoonhoesjes en mijn dochter werkte aan haar outfit voor de twee weken JOL (timmerdorp) waar zij leiding geeft aan het eind van de zomervakantie.


Dinsdags hebben we al heel veel spullen ingepakt en sommige dingen weggebracht naar de vriendin van mijn moeder. Onze kraam stond namelijk voor haar huis.


Alien-outfit voor de JOL
En dan de woensdag zelf. Om 13:00 uur zijn we begonnen met het inrichten van de kraam en om 14:00 uur waren we zo goed als klaar voor de start van de braderie. Ook de spullen van mijn zusje konden er bij: enkele dingen uit haar webshop (Kootkreative.nl), haar zelfgemaakte glazen etageres en de duiven van haar duivenverhuur (mijnwitteduiven.nl).


Tussendoor hebben we allevier nog gemusiceerd in het harmonieorkest. Dat was mogelijk doordat toen de kraam werd beheerd door mijn zwager en de dochter van mijn moeders vriendin. En zij hebben het heel goed gedaan.


Om 21:00 uur was de braderie afgelopen en waren we een beetje doorgedraaid door de cd met panfluitmuziek van de kraam aan de overkant; die cd stond op repeat en hebben we dus wel 20 keer gehoord!!!
Snel opruimen en alles in de bolderkar en bakfiets teruggereden. Super, wat een dag!
En de potjes TIJD hebben het heel goed gedaan! Nu vakantie...

Tot de volgende keer,
LIEK






dinsdag 24 juni 2014

Potjes TIJD!!!

Goedenavond allemaal!

Het is er nu dan echt van gekomen: morgen op de braderie van Limmen zullen wij exclusieve Potjes TIJD gaan verkopen!
Veel mensen die een hobby hebben of anders creatief bezig zijn, hebben altijd tijd tekort. Daarom deze potjes, waarin tips en trucs om tijd te kunnen sparen en over te houden voor de leuke dingen van het leven.

Eindelijk op de markt: Potjes TIJD!
Naast deze potjes gaan we nog meer leuke dingen verkopen. Ik zal een foto maken van de kraam, morgen, dan laat ik het in een volgend blogbericht zien.
Nu lekker slapen, want morgen zal het een drukke en lange dag zijn.

Tot een volgende keer!

LIEK

maandag 9 juni 2014

We vliegen de zomer in!

Goedenavond allemaal,

Vanmiddag zijn mijn moeder en ik de hele middag bezig geweest met het snijden van alle onderdeeltjes voor deze kaarten:

Het zijn de laatste kaarten van dit seizoen, die we morgenmiddag gaan maken. Daarna houden we een zomerstop voor wat betreft de workshops. We hopen dat alle kaartenmaaksters in september weer terug komen voor het maken van nieuwe kaarten.

Natuurlijk stoppen we zelf niet met creatief bezig zijn, want er moet nog een hoop gebeuren om op de braderie van Limmen een goedgevulde kraam te hebben.
Die braderie is op woensdag 25 juni, 's middags en 's avonds. 

Tot de volgende keer!

LIEK

zondag 1 juni 2014

Eindelijk...

Goedemiddag allemaal,

Eindelijk weer eens een berichtje van mij. Het heeft veel te lang geduurd, deze blogpauze! De vorige keer meldde ik nog dat ik zo'n last had van mijn schouder; helaas is dat nog een keer teruggekomen. Deze keer was ik maar gelijk naar mijn schoonzus gegaan voor een fysiotherapeutische behandeling. De pijnstillers hielpen allang niet meer, maar het masseren en intapen gelukkig wel. Ik heb deze keer maar twee weken stil gezeten. Niet dat het daarna gelijk weer op volle sterkte was: echt niet! Er is zoveel blijven liggen, en de laatste tijd ben ik dus alles aan het inhalen.
Wel ben ik weer gaan haken en dat moet ook wel, want op 25 juni staan we weer op de braderie in Limmen. Niet alleen met haakwerkjes, kaarten, scrappen en promotie voor de workshops, maar ook is er ruimte gereserveerd voor de spullen van de webwinkel van mijn zusje! Zij heeft sinds begin dit jaar de webshop KootKreative.nl, en is gespecialiseerd in Project Life. Leuk als jullie daar eens een kijkje willen nemen.
Gelukkig heb ik in de tussentijd veel gesurft op internet en veel van jullie blogs gevolgd, alsmede een heleboel Facebook-pagina's. Nou, dan krijg je echt wel inspiratie! Je weet gewoon niet waar je mee moet beginnen. En wat me nog het meest verraste is het aantal volgers, dat zomaar gegroeid is naar 54!!! Ongelofelijk!
Dank allemaal en hopelijk weer tot snel!

Deze drie muisjes zijn momenteel op weg naar Engeland!

LIEK