WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

maandag 30 januari 2017

Nog meer potjes

Gister gingen we nog op verjaarsvisite bij goede vrienden. Een van hun dochters was in december jarig geweest en toen konden wij niet komen. Dus deden we het gister nog eens dunnetjes over.
Wat hoort er bij verjaardagen? Cadeautjes natuurlijk! Een wens was een cadeaupasje van een bepaalde kledingwinkel... en om dat nu zo te geven, vond ik niet leuk.
Dus aan de haak geslagen en deze twee leuke potjes gemaakt; ook eentje voor de oudere zus.


Het patroontje is van Bizzybee Klaske en is gratis op haar blog te vinden.
De 'Cup of Life'-potjes vielen goed in de smaak!


Tot de volgende keer!
LIEK

donderdag 26 januari 2017

Babydieren

Gisteravond, tijdens de Scrap/haak/borduur workshop, ben ik met een priegelwerkje bezig geweest.
Na een voorbeeld op lonnekescreaties.blogspot.nl maakte ik deze babykaart met de babydieren stansen van Marianne Design.


De volgende keer maak ik de jongensvariant.

Tot de volgende keer,
LIEK

woensdag 25 januari 2017

Volop workshops

Gistermiddag hadden we weer onze tweewekelijkse workshop 'Kaarten maken'. Het was ineens ontzettend mistig geworden buiten, dus prima weer om binnen te zitten en te knutselen.


Ik had al drie kaarten voorbereid in de afgelopen weken, maar omdat de knipvellen nog niet geleverd waren moest ik halsoverkop nog andere kaarten bedenken. Dat zijn dus bovenstaande drie kaarten geworden, met 'Vrolijke Vlinders'.

Vanavond is er weer een workshop bij LIEK Creatieve Ideeën. Dan hebben we twee trouwe scrapsters, misschien een borduurster en wellicht nog twee haaksters. Altijd gezellig!

Tot de volgende keer!
LIEK

woensdag 18 januari 2017

Mister Frosty

Omdat de winter nu pas echt gaat beginnen en omdat mijn ene schoonzus nog een SinterKerstcadeautje tegoed was, ben ik maandag begonnen met Mister Frosty. Het patroon is van Bizzy Bee Klaske en ook via haar te koop.
Op Facebook werd al gevraagd naar onze WIP's, dus postte ik vanmorgen vroeg deze foto.
Maar rond de middag was ik al klaar met het potje!
Ik vind hem wel geslaagd. Nu maar eens bedenken wat mijn volgende knutselwerkjes wordt. Ik kan beginnen aan een peutertruitje...of nog een potdeksel omhaken...nee, het wordt het voorbereiden van de kaarten voor de workshop van aanstaande dinsdag!
Geniet nog even van de witte wereld en tot de volgende keer!

LIEK

dinsdag 17 januari 2017

Weer terug van weggeweest

Dat is lang geleden! Maart 2015... ik schaam mij diep dat ik niet eerder dit blog heb bijgewerkt. Maar laat het een goed voornemen zijn om het allemaal wat nieuw leven in de blazen. 
Ik heb ondertussen echt niet stil gezeten dus zal ik eerst wat werkjes laten zien.
Dit zijn drie kerstpotjes die ik voor m'n (schoon)zussen maakte voor Sinterklaas.
En dat m'n zussen ook creatief zijn zien jullie hierboven; een gezellige stolp met 2CV in kerstsferen, gemaakt door mijn jongste zus.

Ik heb nog een boel in te halen, maar omdat ik jullie niet langer wilde laten wachten heb ik dit snelle blogje even geschreven.

Tot de volgende keer!
LIEK