WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

maandag 20 februari 2017

Hortensia's

Hortensia's. Alhoewel het nog niet de tijd is dat deze bloeien in de tuin, kan je ze al wel volop als kamerplant kopen. En er een kaart mee maken! Deze drie kaarten hebben allemaal weer een andere techniek, maar wel in ongeveer dezelfde kleurstelling. We maken ze aanstaande dinsdagmiddag.



Als iedereen komt, hebben we een volle tafel. Dat is al een tijd niet gebeurd.
De workshops op woensdagavond gaan ook goed: twee vaste scrapsters, twee enthousiaste haaksters en vaak ook nog een borduurster. Heel gezellig!

Vorige week is er ook nog iemand wezen kijken of ze onze workshopruimte kan gebruiken/huren voor het geven van workshops Handlettering.



Dus... wie weet!

Tot de volgende keer!
LIEK

zondag 5 februari 2017

Lente? Of toch nog winter?

We hadden de afgelopen week een kleine sneak peek van de lente. Komende week schijnt het wel weer winter te worden. Toch gaan we aanstaande dinsdag, bij de kaartenworkshop, drie lentekaarten maken met een knipvel van Yvonne. Bij elke kaart gebruiken we weer een andere techniek: een met een mal van Dutch Doobadoo, een met borduren en een met een 'scraptechniek'.


Ze zijn in ieder geval fleurig!

Verder ben ik nog bezig met een breiwerkje en een haakwerkje. Het breiwerkje is een verrassing voor m'n zusje en het haakwerk is 'Catootje', ontworpen door Dendennis voor de Leprastichting. Als dat af is verhuist het naar Hilversum, naar een grote Jan, Jans en de Kinderen fan.


Tot de volgende keer!
LIEK