WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

zaterdag 14 januari 2012

1e workshop 2012

Goedenavond allemaal,
afgelopen dinsdag hadden we onze eerste kaartenworkshop van dit jaar. Iedereen van de vaste groep dames was uitgenodigd en was ook gekomen. Plus nog iemand extra; een vriendin die dringend inspiratie nodig had...
En wat geeft meer inspiratie dan samen lekker knutselen?
De twee kaarten die we hadden voorbereid zijn heel leuk geworden. Er moest veel aan geponst worden en dat leverde soms wat zere handen op. Daarentegen waren de plaatjes van een uitdrukvel, dus knippen was niet nodig.
Dit zijn ze:


De rest van de week ben ik bezig geweest met opruimen en het maken van de sleutel- cq tashangers. Ze hangen nu allemaal aan het rekje op de displaykast. Leuke lintjes en bedeltjes er aan; kortom klaar om naar een nieuwe eigenaar te verhuizen.
Na dit weekend moet ik nodig gaan beginnen aan de voorbereidingen voor Lotte's 18de verjaardag. Ze heeft deze week de 2de tentamenweek voor haar examen VWO, dus van vieren kom niet zo heel veel, maar ik wil er toch wel even bij stil staan. 18 word je maar één keer! (en dat weten de zorgverzekering, studiefinanciering, bank en andere instanties ook, aan alle post te zien)
Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten