WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

zondag 25 maart 2012

De lente is begonnen

Zomaar drie weken verder. En die drie weken zijn niet zomaar voorbij gegaan. Onze zoon is jarig geweest en nu dus 15. Dat is voor een moeder altijd een drukke tijd, zo rondom een verjaardag. Zeker als je eigenlijk niet lekker bent en op het feest zelf niet eens genoeg stem hebt om te vragen wat iemand voor taart wil.
Gelukkig is dat over en is het ook ineens volop lente. Ondanks het mooie weer heb ik toch vanmiddag nog de laatste schaatswedstrijden zitten kijken op tv. Volgende week maar weer eens wat aan de tuin doen, haha!
Het handwerken en knutselen gaat gewoon door, want lege plekken aan het molentje moeten worden opgevuld. Dus heb ik bij een oud-collega uit mijn schoolkrantredactietijd wat minisokjes besteld. Hier maak ik leuke sleutelhangers van!

Tussendoor ook nog met mijn moeder en zusje naar Den Bosch geweest voor de Knotsgekke kaarten-, hobby- en handwerkdagen. Daar had Studio Kuuks ook een stand, met natuurlijk de Liekies. Leuk om eens live te kunnen zien!

En wat hadden we een gezellige dag. Zonder pijn aan mijn voeten en teruggekomen met een hoofd en tassen vol nieuwe ideeën.
Tot slot een van mijn haakwerkjes van de laatste tijd. Voor de dochters van twee verschillende vriendinnen haakte ik een paardje. Die meiden hebben allebei paardrijles en in het boekje 'Gelukspoppetjes haken' stond zo'n leuk patroontje van Amerigo, het paard van Sinterklaas. Met bruin haakgaren ziet het er ineens heel anders uit. De meiden waren er blij mee.

Tot de volgende keer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten