WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

vrijdag 9 november 2012

Op de helft...

Goedenavond allemaal,

Vanmorgen zag ik dat het zesde petit fourtje al weer op het blog van Grietje staat. Ohjee, dan loop ik er dus drie achter. Ik maakte vanmorgen de derde pas af:

Tja, het is de laatste tijd ook (lekker) druk geweest. Vorige week vrijdag liep ik nog met mijn moeder en zusje op de Kreadoe. Och, daar kan je wel een hele week rond lopen. Zo veel dingen te zien en te doen. Wij hebben dus maar geen workshopjes gevolgd, maar ons lijstje met wensen afgewerkt. Nieuwe dingen gekocht voor de workshops, haakpatronen, boekjes, fimodingen, stofjes, bij een nieuwe snijmachine gekeken (en onszelf verlekkerd) en mijn zusje heeft veel viltpakketjes en -patronen gekocht. Mijn moeder heeft nog even staan smullen van de nieuwste borduunaaimachines. Daar is zij heel handig mee!

En weer heb ik lopen zoeken en vragen naar die potjes... Potjes? Ja, die potjes met tijd? Die verkopen ze echt nergens. Misschien moet ik ze zelf maar eens gaan verkopen. Dat zou een stunt zijn!

Nou ja, misschien heb ik dit weekend weer wat tijd om te haken en andere dingen voor te bereiden. De haakworkshops gaan inmiddels voorspoedig. het is heel gezellig met al die haaksters en breisters op woensdagavond. Moeders, dochters, tantes, iedereen komt mee en wordt door het haakvirus aangestoken. Heerlijk toch, om zo'n hobby te hebben?

Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

 1. Als jij potjes met tijd gaat verkopen, ben ik de eerste die er tien koopt!!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook interesse in zulke potjes...verkoop je ze ook in formaat emmer?
  Petitjes zijn mooi geworden.

  Groetjes,
  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig haakkransje... Wat een leuk tafeltje voor je fourtjes.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen