WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

maandag 21 januari 2013

In een witte wereld

Goedemiddag!

Leuk dat jullie weer even komen lezen wat er in ons wereldje gebeurt. Buiten is het nu wit en er valt nog steeds sneeuw. Het is een beetje stuifsneeuw, dus lijkt het me dat je er niet zulke beste ballen van kunt maken. Lotte heeft vandaag zelfs autorijles gehad in de sneeuw. En dat viel haar best mee.

Ze is zaterdag 19 geworden en dat hebben we gevierd! De hele zaterdag door kwam er visite en ook gistermiddag nog. Ze heeft veel leuke cadeautjes gehad en volgende week gaat ze het samen met een vriendin nog eens vieren voor haar JOL-groep. Dat is (gelukkig?) niet bij ons thuis...

Als het meezit en iedereen durft te komen, dan hebben we morgenmiddag weer een kaartenworkshop. Vorige week hebben we drie mooie voorbeeldkaarten gemaakt en alle materiaal is al klaargelegd. De werkbeschrijving heb ik net af en uitgeprint. Dus we kunnen! Maar ja, sommige van onze workshopdames zijn een beetje op leeftijd en zullen misschien niet door de sneeuw durven komen. Misschien moeten we het dan maar opschuiven? We zullen het nog even afwachten...

Ik ga zodirect weer verder haken aan mijn werkjes die nog steeds niet af zijn. Maar eerst moet ik ze even terug vinden, haha! Voor de verjaardag hebben we zo goed opgeruimd!

Tot de volgende keer,

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met Lotte haar verjaardag!

    Dit weer is voor niemand een pretje om doorheen te moeten, laat staan voor wat oudere dames, die kunnen beter geen risico's nemen.
    Mooie kaartjes hebben jullie weer gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen