WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

vrijdag 12 april 2013

Bericht nummer 101

Het lijkt wel een geheim agent: 101. Maar het is gewoon het 101ste bericht op mijn blog. 


De vorige keer schreef ik over mijn give away, die ik bij 25 volgers weg ga geven. Helaas is na anderhalve maand de teller blijven steken op 18. Misschien moet ik er dan maar een datum bij vermelden? Ik zal er nog even over nadenken. Wat de give away uiteindelijk inhoud zal ik nog even geheim houden, maar ik weet het al wel!
Wat is er ondertussen allemaal gebeurd? Heel veel! Ik zal de belangrijkste dingen even noemen.
Het eerste is een leuk bericht, dat wij in de eerste week van maart hoorden: mijn jongste zusje gaat trouwen! Op 18 juni is het zover en zal Wim haar man worden. En ik ben tot ceremoniemeester benoemd. Een hele eer, vind ik. Ik mag het samen met mijn dochter doen, dus dat zal wel goed komen. Morgen mag ik ook mee om te zien welke trouwjurk ze gaat uitzoeken.
Een ander bericht gaat over mijn schoonzusje: zij hoorde dat ze borstkanker heeft... Ze inmiddels geopereerd en alles hebben ze weg kunnen halen. Maar zo'n ziekte gaat je niet in de koude kleren zitten, dus hopen we allemaal dat het snel weer beter met haar gaat. Ze vierde, net als mijn zusje, haar verjaardag op 23 februari en toen had ik een leuk varkentje voor haar gehaakt. Ze spaart namelijk varkentjes.
Op 12 maart werd mijn zoon, Daan, 16 en zijn zus maakte voor hem een speciale minecraft-creeper-taart. Een hele klus, want alle blokjes zijn een voor een uit fondant en marsepein gestoken. Daan vond hem prachtig en hij smaakte ook heerlijk!
Sinds begin maart is mijn andere zusje weer gaan werken na haar zwangerschapsverlof, dus pas ik nu op twee jongetjes van haar. Jeroentje doet het heel goed en lijkt altijd wel honger te hebben. Friso vindt het ook gezellig om bij ons thuis te zijn en wil dan het liefst dat ome Ronald er is, haha! Maar doordat er nu dus twee jongetjes op woensdag en donderdag zijn, heb ik iets minder tijd om te bloggen...
Dat haal ik nu in, hopelijk.
De workshops lopen goed: de dinsdag eens in de twee weken zit nog steeds vol met kaartenmaakster, zodat ik de tussenliggende week er een extra workshop bij heb moeten doen. Ook de woensdagavond is gezellig met de scrapsters, haaksters en breister. We maken steeds weer leuke dingen.
Onlangs bestelde ik bij Hip Haakwerk het patroontje van het beursje en bestelde ik er gelijk wat portemonneesluitingen bij. Het werkt heel makkelijk!
En het nieuwe boekje van Christel Krukkert is ook al binnen. Bij Echtstudio vertelden ze er over in de nieuwsbrief en dat moest ik natuurlijk meteen bestellen. Heerlijk: de volgende dag had ik het al binnen. Vandaag wat kleurtjes katoen gekocht en straks maar eens beginnen.
Zijn jullie nu weer op de hoogte?
Denk nog even aan mijn give away en tot de volgende keer!

LIEK

3 opmerkingen:

 1. Een trouwfeest, leuk!
  Veel beterschap voor je schoonzusje!
  Mijn Daan is vandaag net 4 maanden! :-)
  En wat een leuke haakwerkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is jouw Daan dus ongeveer even oud als mijn neefje Jeroen! Wat leuk! Eet jouw Daan ook al een potje groente? Jeroen lust er wel pap van.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk beursje, en een leuke foto ook! :-)

  Ik heb je weggever al die tijd al op mijn blog staan, maar dat heeft nog niet de 25 volgers opgeleverd :-(.

  Sterkte voor je zus, dat is niet gemakkelijk.

  Groetjes,
  Marieke

  mamadoggie.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen