WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

donderdag 21 juli 2011

Vakantie!

Zoals zovelen al op hun blog hebben vermeld: de vakantie is nu echt begonnen. Gister hadden we een hele drukke dag: oppassen, boodschappen in huis halen, zorgen dat er twee rugzakken compleet ingepakt werden om er bijna drie weken mee naar Denemarken/Zweden te kunnen. Tegen de avond naar Limmen geracet om daar nog even een optreden te doen met de Harmonie op de Braderie en toen weer naar huis geracet, want Daan en Lotte moesten op tijd bij hun opstapplaats zijn voor de bus naar de Wereld Jamboree.
We moesten kiezen omdat ze allebei op een andere plek moesten opstappen. Toen we Daan hadden uitgeladen (compleet met 40 gehaakte minispekkies!) zijn we doorgereden naar de A4 om Lotte uit te zwaaien.Dus nu hebben we vakantie. Oh ja, gister mochten we ook onze kaarten en andere knutsels op de braderie verkopen, bij Nel in de tuin. En dat liep als een trein! Heel veel minitaartjes en ijsjes verkocht! Daarom mag ik met goed fatsoen nu wat voor mezelf haken. Nou ja, voor mezelf? Het moet uiteindelijk een tas worden voor Lotte, maar het haakwerk zelf is wel ontspannend.

Deze 'Granny Squares' zijn makkelijk om te maken en het haakwerk kan je ook overal mee naartoe nemen. Het patroon staat heel goed beschreven bij 'Haken is Hip' (http://quiltkat.web-log.nl) en is dus inderdaad verslavend.
Kijken hoe ver ik kom als we dit weekend blijven logeren op de camping bij vrienden. Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten