WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

zaterdag 13 augustus 2011

Halverwege de vakantie...

De derde week van de zomervakantie zit er nu op. Alle twee mijn scouts zijn weer terug uit Zweden en hebben een fantastische tijd gehad. We hebben veel van hun verrichtingen kunnen volgen via de verschillende websites en we hebben zelfs de sluiting live kunnen volgen met beeld en geluid! Alsof we er zelf bij waren!
Ondertussen hebben we in Limmen de workshopruimte opgeruimd en daar gewerkt aan een hele serie Tweelingkaarten. Een van onze klanten wordt binnenkort overgrootmoeder van een tweeling en wil de aanstaande ouders feliciteren met een kaart. Een ook de opa's en oma's van die tweeling wil ze een kaart sturen. De mevrouw weet alleen nog niet wat voor tweeling het wordt: twee jongens, twee meisjes of een jongen en een meisje. Dat werden dus 9 kaarten...
De blauwe kaart voor de opa en oma, heb ik twee keer gemaakt. Dan komt het totaal dus op 9. Ben benieuwd welke kaarten er gekozen zullen worden!

2 opmerkingen:

 1. Alle kaartjes zijn even mooi en lief, dus daarvoor maakt het niet uit. Als de nieuwe wereldburgers maar gezond zijn (wat een cliché, maar wel belangrijk). Heb je goed gedaan! En ach, die andere kaartjes vinden ook wel hun bestemming.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!
  Dank je wel voor je reactie op mijn blog.
  In het geval van de granny stripes hoeven geen lossen gehaakt te worden tussen de stokjesclusters.
  Mijn tip is om het proeflapje, wat ik beschrijf, eerst te maken. Dan zie je vanzelf hoe het werkt.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen