WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

zondag 29 juli 2012

Afmaak-klusjes

Goedemiddag en gefeliciteerd met onze eerste Nederlandse Olypische gouden medaille! Marianne Vos was de snelste op de fiets, daar in Londen.
Ik doe het haar echt niet na en dat hoeft gelukkig ook niet. Ik heb het momenteel gezellig druk met allerlei haakprojectjes die nodig af moeten.
Zo had mijn schoonzus al een hele tijd geleden gevraagd om een sleutelhanger van een kat. Lang gezocht en uiteindelijk kwam ik uit bij een Engels patroon van een Siamese kitten. Mijn schoonzus heeft zelf twee Siamese katten, dus dit moest dan maar de sleutelhanger worden. Het koppie ging goed, het lijfje uiteindelijk ook, maar de oren en de pootjes waren nog niet zo makkelijk te vertalen uit het Engels. Ik heb het haakwerk dan ook een tijdje weggelegd omdat het teveel gepuzzel was. Maar nu was mijn broer jarig afgelopen week, en toen wilde ik het beestje toch wel af hebben. Ik ben niet helemaal blij met het resultaat, want het snoetje kreeg ik niet zoals op het voorbeeld. Maar zo istie dan geworden:


Buiten deze kitten heb ik nog meer projecten die af moeten. Ik ben al begonnen met het in elkaar zetten van mijn granny tas, ik ben begonnen met de kikker uit het nieuwste boekje van Annemarie Arts, voor mijn neefje maak ik een green pig uit Angry Birds en er was nog vraag naar een koetje. Wat ik wel snel af wil maken (en wat ook wel gaat lukken) is de Bloemenmeisje-hanger. Wat een schattig patroon is dat! Ik wil hem cadeau doen aan Monique van Schagen, die aanstaande zaterdag haar winkel 'Bollen en Zo' gaat openen in Bergen. Ssst! Nog niet verklappen hoor...

Tot de volgende keer!

3 opmerkingen:

 1. Leuk zeg! Vind het katje heel schattig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje Rachel! Die oogjes maken een heleboel goed, hihi!
  Angélique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je katje is een snoepie! De granny tas ben ik benieuwd naar het eindresultaat, wordt heel mooi volgens mij in die vrolijke kleuren! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen