WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

maandag 29 oktober 2012

Swapperdeswap: aangekomen!

Goedemiddag allemaal!

Wat een triest weer vandaag. De ene bui na de andere en tussendoor is het ook niet echt droog. Jammer hoor. Gelukkig was ik met boodschappen doen nog net droog overgekomen, dus we kunnen eten vandaag.

En wat ook leuk is: mijn swap is zaterdag aangekomen bij Vera. Dus nu kan ik laten zien wat er in het pakketje zat. Haar favoriete kleur is rood (net als die van mij trouwens) en ik maakte er een echt haakSTER-pakket van. Ik haakte drie grote sterren en een wat kleinere, waarvan ik een sleutelhanger maakte. Dat glittergaren haakt wel even moeilijker dan gewoon katoen, maar het is gelukt.


Verder maakte ik een fotoboekje erbij, met sterren op de kaft. En als je het boekje openvouwt en binnenstebuiten aan elkaar knoopt, zie je van bovenaf een... juist! Een STER!


Zoals je bij mijn vorige bericht bij de reacties kunt lezen, was ze er blij mee. Gelukkig! En het was ook heel leuk om te doen. Dankjewel Gerbiene!

Nu ben ik bezig aan mijn tweede Petit Four, van de patronen van Grietje. De eerste moet alleen nog even in elkaar gezet worden en dan kan ie op de foto. Op de etagère! Die zal ik de volgende keer laten zien, OK?

Groetjes en tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuk pakket heb je er van gemaakt!
    Heel origineel dat fotoboekje, erg leuk!

    Ah, jij ook al aan de petit fours? Ik ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jee wat leuk gedaan zeg, heel origineel bedacht!! Snap dat ze hier erg blij mee is!! Grtzz..maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nogmaals hartelijk bedankt Angélique!! Ik ben er nog steeds erg blij mee. Ik heb er nog even een berichtje van gemaakt op mijn blog..

    Lieve groetjes, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Angélique,

    Ik weet niet of je bericht krijgt wanneer er gereageerd is op een reactie bij een blog, maar ik zag net je reactie bij een berichtje van mij.
    Dus ook zo nog maar even... ;)

    Het zijn heerlijke haaknaalden! Nu nog een mooi etui erbij! Het zelfde idee wordt inderdaad ook wel gebruikt voor potloden.. Als je wat gevonden hebt, hoor ik het graag!!!

    Liefs, Vera

    BeantwoordenVerwijderen