WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

vrijdag 5 juli 2013

Back on my Blog

Goedemiddag allemaal!


Jullie dachten vast: waar is ze gebleven? Eerst veel volgers verzamelen en dan niets meer van zich laten horen? Ja ja, jullie hebben wel een beetje gelijk en ik schaam mij dan ook heel diep! Bijna 2 maanden uit de running...
Maar dat was niet voor niets! Er is ondertussen een heleboel gebeurd namelijk.
Ten eerste is mijn jongste zusje getrouwd, op de mooiste dag van deze zomer tot nu toe: 18 juni. En het was ook een super bruiloft, met alles er op en eraan. Mijn zusje had een heleboel geregeld en georganiseerd en omdat ik ceremoniemeester was mocht ik alle plannen in goede banen leiden. Poeh! Dat was me een klus! Maar ik ben wel blij dat alles goed gegaan is. Het bruidspaar heeft een zorgeloze dag gehad.
Na die bruiloft viel iedereen zo'n beetje in een gat. Je kent dat wel: weken en maanden ergens naar toe geleefd en als het dan voorbij is...
Toch moest ik weer verder, want op 26 juni hadden we in Limmen braderie en mijn moeder en ik hadden een kraam gehuurd om onze workshops te promoten en nog wat kaarten en haaksels en maaksels te verkopen. En dan moet je wel iets kunnen presenteren. Dat is ook gelukt! Het weer hielp goed mee en onze omzet was prima. Daar kunnen we dan weer nieuwe artikelen voor kopen om te gebruiken voor de workshops. We hebben ook wat reclamefoldertjes uit kunnen delen en daar is al één enthousiaste reactie op!
Ondertussen werd het aardig definitief dat mijn dochter een appartement kon huren met een paar vriendinnen. Ze kreeg half juni de sleutel en na het meehelpen behangen en schilderen is ze vorig weekend over gegaan. Snif... ze gaat nu op eigen benen staan. Dat deed ze eigenlijk al maar als ze op zichzelf woont is het zo 'echt'. Gelukkig blijft haar nieuwe aanwinst bij ons in de straat staan: haar paarse eend. Een 2CV dus. Ze riep altijd dat ze een roze wilde, maar deze paarse vindt ze ook helemaal te gek. Gelukkig heeft haar pa er verstand van en zal hem nog een beetje moeten oplappen, maar ze kan er al prima in rijden.
Mijn volgende haakklusje is dan ook voor de eend: het beestje heeft geen zonnekleppen maar we hebben nog een paar kleppen van de oude eend (die wordt omgebouwd tot Burton) en die zal ik van een vrolijk paars hoesje gaan voorzien.

In de tijd dat ik niet blogde heb ik wel veel gehaakt. Binnenkort zal ik nog wat maaksels showen.
En ik moet nodig alle andere blogs bijlezen... Ik kom eraan!

Tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

 1. Goed je weer even te lezen, we 'haken' gewoon gelijk weer aan hoor:-) Niet zo verwonderlijk dat je even geen tijd had om te bloggen, je bent lekker druk geweest!!
  Wat een gave paarse eend heeft je dochter..echt leuk!
  Lijkt me ook wel even slikken hoor als ze dan definitief uitvliegen...het hoort er bij, maar toch...al zijn die van mij nog lang niet zo ver, lijkt me reuze moeilijk! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah fijn je weer te lezen na een periode vol mooie gebeurtenissen. En die paarse eend, geweldig!!!!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt een hoop te vertellen! Ik vroeg me inderdaad al af waar je gebleven was.
  Fijn dat de markt een succes was, de bruiloft perfect verlopen is en je dochter een mooie eend heeft gevonden.Het zal wel wennen zijn dat ze de deur uit is...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was ook al een hele tijd ongerust en was af en toe komen piepen, dacht al dat er iets ernstigs met de gezondheid of zo was, maar nee: blijkbaar waren het hele leuke dingen die je van het bloggen hielden.blij dat je terug bent!
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen