WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

woensdag 24 juli 2013

Vakantie update

Goedenavond allemaal,
Wat een warmte hè? Ik kan daar eigenlijk niet zo goed tegen. En wat blijkt: mijn PC ook niet. Het ding lijkt maar niet op gang te willen komen en blijft voortdurend hangen: "reageert niet"! Kennen jullie dat?
Nu is er vanmiddag een klein buitje gevallen hier in Alkmaar, dus waag ik gelijk een gokje en zal ik mijn blog een beetje updaten. Allereerst ben ik dus begonnen met het omhaken van de zonnekleppen voor de paarse eend. Het schiet niet heel erg op, maar voordat Lotte met de eend op kamp naar Ommen gaat zullen ze wel af zijn.

Start van de paarse-eend-zonneklep

Dan heb ik een gesigneerd boekje van Tessa van Riet binnengekregen! Amigurumi's en mini's. Wat een heerlijk boekje weer! Ze kan er wat van, ontwerpen en patronen maken dan. En ook zo leuk weergegeven in dat boekje. Ik heb al een aantal mini's gemaakt. Onder andere cupcakejes waarvan ik oorbellen maakte (nog geen foto van) en witte duifjes voor mijn pasgetrouwde zusje. Ook als oorbellen. Ze is tenslotte met een duivenmelker getrouwd!

Duifjes-oorbellen

Ook het olifantje heb ik al gehaakt, voor Friso. En er zit nog meer in de planning. Ik mag namelijk volgende week op de grijze markt in Egmond Binnen staan, vanwege Egmond op z'n kop. Dat is op vrijdag de 2e augustus, van 9:00 tot 15:00 uur. Aangezien het op de braderie van Limmen zo goed liep, moet ik nodig mijn rekjes en andere voorbeelden aanvullen. En weer reclame maken voor de workshops natuurlijk. Daar starten we in september weer mee. En er staan al mensen te trappelen van ongeduld!
Eerst nog even vakantie houden maar. Fijne dagen!

Tot de volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. Je hebt nog even te gaan met de zonnekleppen ;-)
  Leuk, die oorbellen!
  Ik heb het boekje vandaag ook binnen gekregen, alweer gewonnen; ik heb de andere 2 ook al gewonnen en deze is de enige die niet gesigneerd is :-p Ik vind het lastig kiezen met welke ik wil beginnen, er staan zoveel leuke beestjes in!
  Nou ja, als ik vakantie heb over 2,5 week kan ik me uitleven (maar dan heb ik waarschijnlijk al eea af, want het kriebelt zo ;-) ) Fijne vakantie verder, geniet ervan! Tot nu toe zit het weer je goed mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had gezien dat je (weer) een prijs had gewonnen. Leuk hoor! Jij ook fijne vakantie straks!

   Verwijderen
 2. Wat een geweldig leuk idee van de zonnekleppen!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat moet wel erg leuk worden, met die kleppen in een paarse eend! Het is zo gek, ik moest het twee keer lezen en de foto goed bekijken voor ik snapte dat het niet ging om een gehaakte paarse eendenknuffel die een petje op kreeg! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Dat is grappig, ja. Die eend van onze dochter is ook echt wel een grappig ding ook. We zullen hem helemaal retro oppimpen.

   Verwijderen