WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

vrijdag 9 augustus 2013

De zomer door

Goedenavond allemaal, Weer wat drukke weken achter de rug. En warm ook. Dan ben ik niet een van de actiefste mensen, met die warmte, maar zittend met een haakwerkje ging het toch wel aardig. Ik ben nog steeds bezig met de zonnekleppen voor de paarse eend, die over anderhalve week af moeten zijn. Tussendoor heb ik nog wel wat anders gehaakt, want op 2 augustus stond ik op de 'Grijze markt' van Egmond Binnen, tijdens Egmond op z'n kop. Toen was het pas warm! Ronald heeft me, in de open eend, 's morgens vroeg gebracht en rond 15:00 uur met de rest van de spullen weer opgehaald. Wat maakte ik? Onder andere deze lichtjes of vaasjes. Net waarvoor je ze wil gebruiken. Het patroon had ik van Vera's blog "geniet van ieder moment".

Zij maakte kleine potjes met wat dikker garen en ik maakte hogere potjes met dunner garen. Ik heb het patroon dan ook iets aangepast. Dan had ik natuurlijk het boekje van de mini-amigurumi's. Daar maakte ik onder andere deze octopusjes en muisjes uit.


Dus stond ik zo op de markt:
Ondanks de warmte zijn er toch aardig wat mensen langs geweest en zijn blijven staan kijken. Ik heb er een rood verbrand randje van in mijn nek gekregen maar het was reuze gezellig, mede dankzij de familie Apeldoorn! Nu gaan we maar eens wat bedenken voor het nieuwe workshopseizoen, dat in september gaat beginnen. Tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

 1. Je hebt mooie potjes gemaakt. De optopusjes en muisjes zijn schattig! Mooie kraam!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor iemand die zichzelf niet zo actief noemt heb je wel flink wat gehaakt.
  Wat zien de octopusjes er grappig uit.
  Jouw kraam ziet er gezellig uit. Hopelijk heb je ook aardig kunnen verkopen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die octopusjes zijn zo'n heerlijke kroelewoelebeestjes en waw, wat een gezellig kraam heb je !
  'n vrolijke groet,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuk ik vondt u blog via andere hakers..zal zeker meer bezoeken...groetjes

  BeantwoordenVerwijderen