WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

zondag 1 juni 2014

Eindelijk...

Goedemiddag allemaal,

Eindelijk weer eens een berichtje van mij. Het heeft veel te lang geduurd, deze blogpauze! De vorige keer meldde ik nog dat ik zo'n last had van mijn schouder; helaas is dat nog een keer teruggekomen. Deze keer was ik maar gelijk naar mijn schoonzus gegaan voor een fysiotherapeutische behandeling. De pijnstillers hielpen allang niet meer, maar het masseren en intapen gelukkig wel. Ik heb deze keer maar twee weken stil gezeten. Niet dat het daarna gelijk weer op volle sterkte was: echt niet! Er is zoveel blijven liggen, en de laatste tijd ben ik dus alles aan het inhalen.
Wel ben ik weer gaan haken en dat moet ook wel, want op 25 juni staan we weer op de braderie in Limmen. Niet alleen met haakwerkjes, kaarten, scrappen en promotie voor de workshops, maar ook is er ruimte gereserveerd voor de spullen van de webwinkel van mijn zusje! Zij heeft sinds begin dit jaar de webshop KootKreative.nl, en is gespecialiseerd in Project Life. Leuk als jullie daar eens een kijkje willen nemen.
Gelukkig heb ik in de tussentijd veel gesurft op internet en veel van jullie blogs gevolgd, alsmede een heleboel Facebook-pagina's. Nou, dan krijg je echt wel inspiratie! Je weet gewoon niet waar je mee moet beginnen. En wat me nog het meest verraste is het aantal volgers, dat zomaar gegroeid is naar 54!!! Ongelofelijk!
Dank allemaal en hopelijk weer tot snel!

Deze drie muisjes zijn momenteel op weg naar Engeland!

LIEK

3 opmerkingen:

 1. Ooh, wat zijn ze schattig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend dat je steeds zo'n last van je schouders hebt; sterkte en beterschap!
  Je muisjes zijn schattig! Leuk gedaan met het koffertje :-)
  Dank voor de tip om Mona de oorbellen te laten zien, heb het op de fb pagina gezet; wie weet krijgt mijn nichtje nu wel een jaar lang gratis pudding, hahahaha :-D (het levert in ieder geval nu al leuke reacties op)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed om te horen dat het langzaamaan weer beter met je schouder gaat. Het is toch heel vervelnd als je door zoiets vel dingen niet meer kunt doen.
  Wat een grappige muisjes.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen