WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

woensdag 15 augustus 2012

Disneyland Parijs!!!

Goedenavond allemaal,
Zo zijn we weer elf dagen en veel ervaringen verder: we zijn met ons viertjes naar Disneyland Parijs geweest! We hebben onszelf getrakteerd op een korte trip naar beide parken en een overnachting in het nabijgelegen Kyriad hotel.

Maandagochtend heeeeel vroeg (1:45 uur) vertrokken we met de auto naar het zuiden, naar Frankrijk, richting Parijs. Ik ben blij dat mijn man chauffeur van beroep is en dat hij 's nachts graag rijdt. Daardoor kwamen we netjes op tijd bij het hotel aan om de pendelbus naar de Disneyparken te nemen.

Natuurlijk is één dag eigenlijk niet genoeg om alles goed te kunnen bekijken, maar we hebben onze ogen uitgekeken. Lotte kon geen genoeg krijgen van alle achtbanen en doordat Ronald een anti-zeeziek-pleister achter z'n oor had geplakt, werd ook hij niet misselijk in de achtbaan. Ikzelf heb alleen een ruimtereis met een Star Wars-schip gemaakt en heb verder op de tassen gepast en foto's gemaakt.

Aan het eind van de dag hadden we echt allemaal hele zere voeten en beenkrampen, maar we zijn toch gebleven voor de laatste parade en het afsluitend vuurwerk. Geweldig mooi!
Na een nachtje in het hotel en een uitgebreid ontbijtbuffet, zijn we weer aan de terugreis begonnen. Ditmaal reden we overdags en dan is het veel drukker op de weg. Het was ook drukkend warm, dus vielen de oogjes vaak even dicht (niet die van Ronald, gelukkig!). Als is weer wat wakkerder was, ben ik verder gaan haken aan een nieuw project, dat ik op het blog van Angélique tegenkwam. Een dekentje in een leuk patroontje. Ik heb er felle kleuren voor gekozen en ik geloof dat mijn zusje het wel leuk vindt. Misschien iets voor haar komende kleintje?

Tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

  1. Dat was een druk maar geslaagd reisje, zo te lezen. Wat leuk dat je het patroontje ook haakt; haakt heerlijk snel hè? Het blijft bij mij waarschijnlijk niet bij één keer dat ik het gebruikte, het resultaat is ook zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig hé Disneyland!! Dat is een leuk uitje om op terug te kijken! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen