WELKOM

Aan iedereen die langskomt: heel hartelijk welkom op mijn blog!

dinsdag 28 augustus 2012

Zonnebloemen na de Zomervakantie

Goedenavond allemaal,
Volgende week dinsdag gaan we weer beginnen met de vaste groep workshoppers. Iedereen heeft een uitnodiging gehad en sommigen hebben helaas moeten afzeggen. Maar gelukkig komen er veel wel en diegenen hebben er dan ook veel zin in, heb ik al gehoord. Dat vraagt om mooie kaarten!
En daarom ben ik vanmiddag samen met mijn moeder aan het werk gegaan om twee voorbeelden te maken en alle materiaal voor deze kaarten in pakketjes te stoppen. We zijn eerst aan het puzzelen geweest met de kleurstellingen en omdat ik thuis alles al had geborduurd en 3D-geplakt, was het daarna een 'piece of cake'.
Dit zijn ze geworden, de 'Zonnebloemen na de Zomervakantie':Een in geel- en de ander in meer oranjetinten. De dames zullen er wel een middagje werk aan hebben en misschien komen ze niet eens helemaal af, maar met de bijgeleverde beschrijving kunnen ze het makkelijk thuis verder afmaken.
Na de zonnebloemen hebben we de 'Kerstdoos' maar eens uitgespit. Daarin vonden we heel veel leuke plaatjes en materialen, dus we hoeven voorlopig nog niets nieuws aan te schaffen. Hooguit een bijpassend achtergrondpapiertje of zoiets.
Ik heb al weer wat materiaal meegenomen om thuis te kunnen voorbereiden. Borduren met kraaltjes en 'Snoesjes'. Wordt ook weer leuk!
Verder ga ik deze week de 'Angry Pig' afmaken, want mijn neefje die hem zo graag wil hebben viert zijn verjaardag aanstaande zondag. Doorhaken dus!
Tot de volgende keer,

2 opmerkingen:

  1. WAt een super leuke kaarten. De mal van de bovenste kaart heb ik ook net aangeschaft, als ik dit zo zie begint het te kriebelen om er mee te beginnen. Allebei super dus!
    Groetjes, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaarten! De workshopdames kunnen hun hart ophalen zo te zien! grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen